Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kadın Modası

2019 Kış Makyaj Trendleri

2019 Kış Makyaj Trendleri, Makyaj hem daha güzel bir görüntü sağlaması hem de bayanların kendine olan güvenini bir nebze de olsa arttırdığı için bayanların vazgeçilmezleri olarak hayatlarında hep var olmuştur. Öyle ki, antik çağlarda bile makyajın ilk örneklerine rastlanmaktadır. Ancak günümüzde makyaj yapma amacı değişmiştir. Antik çağlarda bir statü ve aidiyet simgesi olan makyaj günümüzde sadece güzel görünme amacıyla kullanılmaktadır. Hatta bu olay o kadar yaygın hale gelmiş ki, makyaj modası ve trendleri de oluşmuştur. Bu modayı yaratan stilistler ve makyaj uzmanları her dönemde yaptıkları defilelerle doğru ve trend makyajın sırlarını bayanlarla paylaşmaktadır. Ancak, şu söylenebilir ki, çoğu zaman podyumda sergilenen gösteri amaçlı abartılı makyajlar günlük hayatta çoğu kez kullanılamayabilmektedir. İşte bu düşünceden hareketle 2019 kış makyaj trendleri hayli sade ve günlük hayatta kullanılabilir önerilerle karşımıza çıkmaktadır. Kısaca sözü edilen makyaj önerilerini sizler için derledik.

Gözler: Öncelikle belirtmekte fayda var ki, bu sezon dumanlı göz modası yine devam etmekte. Ancak bu kez bu gözü yaratmak için kullanılan baskın renk kahverengi olacak. Diğer yandan, makyajda sadeliğin aksine, gözlerde elektrik mavisi ve altın gibi baskın renkler kullanılması oldukça ilgi çekici olacak. Sözü edilen baskın renkler yüzü sade bir hale sokan esas eleman olarak ortaya çıkmakta ve sürülen abartılı eyeliner daha modern bir görüntüye neden olmaktadır.

Yüz: Bu sezon sade fazla allık sürülmeyen yüzler oldukça moda olacağa benziyor. Yaratılan aydınlık bir cilde yapılan ağır göz makyajı sizleri çok güzel ve vamp bir görüntüye kavuşturacak.

Dudaklar: Gözler gibi dudaklarda da bu sezon iddialı renkler ön plana çıkacak. Sezonun en moda rengi ise bordo ve şarap tonları olacak. Dudaklarda kullanılacak rujlarda ise parlak renkli ancak mat rujlar hanımları prensese dönüştürecek.

2019 kış makyaj trendlerini kısaca özetlemek gerekirse, sezon boyunca her tarzdan kadını yansıtabilecek çok çeşitli türler bu sezon moda olacak. Ancak, hangi tür makyaj olursa olsun sezonun ana hatları olan ağır göz makyajı ve dudağa karşılık aydınlık yüz uygulaması şeklindedir.

Bilge Kadın

Bilgekadin.com sitesi içeriği tamamen bilgi amaçlı olup Moda, Sağlık, Pratik Bilgiler ve Yemek Tarifleri hakkında güncel hayata dair merak edilen tüm konuları ele alan ve en doğru bilgileri en güncel haliyle okuyucularına ulaştırmayı amaçlayan moda sitesi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu