Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kadın Modası

2019 Yazın Trendi Rujlar

2019 Yazın Trendi Rujlar, Yazın daha renkli ve cıvıl cıvıl renklerde kıyafetleri kullanıyoruz. Makyajımız da bu kullandığımız kıyafetlerle bağlantılı olmalı. Mat, koyu renk rujlar yaza hiç uyum sağlamayacaktır mesela. Yazın rahatlıkla tercih edebileceğimiz hem size yakışacak hem de kıyafetlerinizle uyum içinde olacak ruj tavsiyeleriyle bu yazıda karşınızdayız…

İlk ruj tavsiyemiz açık pembe ruj.  Açık pembe ruj hemen her yerde bulabileceğiniz bir rujdur. Yaz gecelerinde açık renk dudaklarınız muhteşem görünecektir. Ayrıca pembe rujun sürümü de çok basittir. Açık renk olduğu için birçok ruj sürme adımına gerek kalmada rujunuzu direkt dudaklarınıza sürebilirsiniz. Rujunuzu her zaman yanınızda taşımalısınız. Yaz günlerinin boğucu sıcaklarında makyajınız çok daha hızlı bozulacaktır.

Sizlerle paylaştığımız ikinci önerimiz turuncu rujlar… Turuncu rujunuz içerisinde kırmızı tonlar da bulundurabilir. Turuncu-kırmızı rujlar hem çok seksi hem de bronz tene özellikle muhteşem duruyor ve çok yakışıyor. Eğer tercih ederseniz rujunuzun üzerine renksiz parlatıcı da uygulayabilirsiniz. Turuncu rujun ugraştırıcı kısmı dudaklarınızda gerçek rengine ulaşabilmek için çok fazla sürmeniz gerekmesidir.

Son olarak lila tonlarında bir ruj kullanmalısınız! Lila biraz daha cesaret ve aykırı da olsa açık bir renk olmasıyla tam yaz günlerine uyum sağlayacak muhteşem bir renktir. Biraz risk almaktan asla vazgeçmeyin. Herkes bu ruja bayılacaktır.

Bilge Kadın

Bilgekadin.com sitesi içeriği tamamen bilgi amaçlı olup Moda, Sağlık, Pratik Bilgiler ve Yemek Tarifleri hakkında güncel hayata dair merak edilen tüm konuları ele alan ve en doğru bilgileri en güncel haliyle okuyucularına ulaştırmayı amaçlayan moda sitesi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu